Peugeot 309 1.3gl profiel: Verlichting

Bouwjaar: 1984

Onderwerp: Verlichting

Ik heb een Peugeot 309 1.3 gl profiel. Ik heb twee problemen net de zekeringen/verlichting wie kan mij helpen. 1e probleem Als ik er een nieuwe zekering in stop van 5a dan slaat deze na een tijdje stuk het gaat om de zekeringen van het rechterachterlicht/stekker trekkhaak. Wie heeft dit probleem ook en wat moet ik er aan doen de ene zegt het ligt aan de kabel van de trekhaak en de ander zegt het is vocht. 2 probleem is de verlichting voor als we s`avonds weg gaan en de voorverlichting te vel de sommige mensen knipperen met hun lichten maar we hebben het grote licht niet aan en de lampen staan ook niet hoog het is allen maar als er mensen achterin zitten. kan dit ook iets te maken hebben met de achterverlichting als de zekering er ook uit valt.

Oeds Adema

Geplaatst door Oeds Adema (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 309? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

RoelV (0) PRO, 20 jaar geleden

Als er mensen achterin de auto zitten gaat de achterkant van de auto omlaag en de voorkant komt dan iets omhoog. Dat is net zoals bijvoorbeeld met een caravan. Op dat moment staan de lichten van de auto dus wel te hoog, terwijl dat inderdaad niet zo is als er geen mensen achterin zitten. Dat de zekering er uitspringt lijkt me ergens kortsluiting in het achterlicht of in de stekker van de trekhaak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 309 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum