Peugeot 307: verlichting middenconsole van aanjager / verwarming en welke ric

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 hdi

verlichting werkt niet

golf(2) gtd

Geplaatst door golf(2) gtd (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

vw golf 2 gtd 1.6 (0), 13 jaar geleden

Hoe kan ik die lampjes vervangen .
alvast bdankt voor de hulp

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Zorgen dat je het kachel-bedieningspaneel losmaakt en daarna de 2 helften van het paneel (zwarte en witte deel) van elkaar scheiden.
Hopelijk is het een climat-control uitvoering = redelijk simpel.
Betreft het een eenvoudige aan/uit airco, dan zit je met tegenwerkende kabels voor de bediening van de kachel-kleppen en de knoppen van airco, achterruitverwarming en recirculatie = martelen!

golf(2) gtd (0), 13 jaar geleden

is dat via de schroefjes van de asbak en het is helaas een eenvoudige aan/uit airco dus dat wordt martelen

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Ja, asbak eruit, de 2 torx-schroefjes die daar achter zitten verwijderen, pookhoes vanaf handremzijde lostrekken (zit geklikt) en dan vanaf bovenzijde de sierrand lostrekken. Het bergvakje/CD wisselaar moet er eerst uit. De sierrand is de rand die doorloopt tot onder aan toe rond de pookhoes. Rand los, dan rand over losgetrokken pookhoes heen. Gaat net, beetje diagonaal. Nu zie je 4 torxschroefjes zitten waar kach.bed.paneel mee vast zit = torxjes verwijderen. Aan bovenzijde van paneel zitten 2 plastic borg-nokjes = indrukken en paneel aan bovenzijde naar achteren (naar binnen) drukken. Het paneel kan er zo niet uit, maar door em met beleid horizontaal te kantelen kun je net bij de 3 borgjes aan de bovenzijde op de helften en daarna de 3 borgjes aan de onderzijde van paneel. Dit kan lastig zijn, want heb je net de 3 bovenste los, om daarna met de 3 onderste te beginnen, dan duw je per ongeluk de bovenste 3 weer terug in de borging. Als je de 6 in totaal los hebt, kun je het bovenste, zwarte deel verwijderen. Denk er om dat de 3 knoppen van airco aan/uit, recirculatie en achterruitverwarming niet naar benee kukelen! Zwarte deel eraf, dan zie je de 2 lampjes zitten = eruit trekken met een punttang en 2 nieuwtjes steken. Let op de draad-contactjes van de lampjes! Even testen of ze het doen en dan begint het ergste martelen.........de knoppen weer op hun plaats op de schakelaartjes en het zwarte deksel weer in juiste positie brengen en vastklikken. Vandaag nog 1 gedaan....pffftttt.

vw golf 2 gtd 1.6 (0), 13 jaar geleden

oke en bedankt hans haha

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Raar en verwarrend! Ben je het nu allebei, dus vw golf 2 gtd 1.6 en golf(2) gtd, of is die ander je broer?

vw golf 2 gtd 1.6 (0), 13 jaar geleden

ja sorry ging wat fout met inloggen en was het wachtwoord kwijt van die andere maar de golf is al een tijdje verleden tijd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum