Peugeot 206: verlichting sigarettenaansteker vervangen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine

hallo... graag enig uitleg wat ik moet uitbouwen om de verlichting van sigarettenaansteker van een 206SW 2005 te vernieuwen.. of een detailtekening.. en welk type lampje zit daarin ? mijn dank!

Ron10345

Geplaatst door Ron10345 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Peugeowske206 (0), 5 jaar geleden

Je moet de aansteker eruithalen. Aan de onderkant van de oranje ring zit een lampje.
Zit volgens mij gewoon een steeklampje in.
Mijn lampje is volgens mij afgebroken, ik zoek zelf ook nog iemand die er een nieuw lampje in kan doen..

hans4074 (0) PRO, 5 jaar geleden

Je moet eerst de metalen binnenhuls eruit zien te krijgen. Wip het paneeltje van de ruitbediening eruit en probeer via die opening de stekker van de aansteker los te krijgen....de stekker kan ook mee omhoog met de houder, maar waarschijnlijk is het kabelboompje met deze stekker net niet lang genoeg om em er helemaal uit te trekken. De metalen binnenhuls kun je omhoog wippen/trekken door voorzichtig een kleine schroevendraaier tussen huls en oranje rand te zetten of met een spreidtangetje in de huls de huls omhoog te trekken. Als de huls eruit is, kan de oranje ring er pas uit. Daarin zit het kleine steeklampje van 1,2 Watt. Monteren in omgekeerde volgorde, dus eerst de oranje ring en daarna pas de metalen huls.

Ron10345 (0), 5 jaar geleden

super! ik zal daar eens gaan zien... laat weer weten... dank !!

Ron10345 (0), 4 jaar geleden

probleem is niet verholpen... auto is nu door zijn achterwielophanging gezakt!! is niet meer op de weg.. dank voor meedenken..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum