Peugeot 806: vermogen verlies

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2l hdi

hallo\

reed vorige week met mijn peugeot 806 naar italie!! halverwegen begint de auto in te houden ,ik zet hem aan de kant om te kijken!! de motor maakte een geluid alsof hij op 2 cilinders reed.
maar toch reed hij,ben toen door gereden omdat de display geen storingen aan gaf,en de temperatuur bleef ook gelijk.als ik hem door trok tot 4000 toeren pakte hij over op de volgende versnelling en kon ik de motor op snelheid houden,deed ik dat niet ,(bijvoorbeeld helling op),kreeg ik hem niet over de 90km heen.heb toen de anwb gebeld (in italie).nou dat had ik beter niet kunnen doen,die hebben hem naar een garage gesleept ,en die zei na!! 24 uur dat de auto niet te maken viel(geen zin,of te veel werk!!)ben met het vliegtuig naar huis gekomen en de auto komt pas over 4 weken terug!!

weet iemand wat dit kan zijn!! moet wel zeggen dat de problemen ontstonden vrij snel nadat ik voor de laatste keer had getankt!!

wacht op uw reactie,bedankt voor uw aandacht


groetjes Hans

highlander

Geplaatst door highlander (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 806? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 15 jaar geleden

Vermoedelijk benzine getankt ipv diesel, of net andersom.
Waarom? Je geeft aan brandstof: b en motor 2l hdi

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 806 of stel zelf een nieuwe vraag.