Peugeot 106: verwijderen draagarm linksachter p106

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1500

Hallo , kmoet dringend een nieuw lagersetje steken linksachter bij een 106 in de achteras ( indien deze niet te ver uitgesleten is tenminste ) .

Iemand met beetje goede raad hoe ik deze het best kan verwijderen ? Kheb intussen schokdemper verwijdert , remankerplaat kompleet verwijdert , bout en rondel van torsiestang verwijdert , torsiestang afgetekent op draagarm zodoende juiste hoogte weer te monteren , maar hoe krijg ik in godsnaam de draagarm van de as ???

mvg Christoph

stoffel10

Geplaatst door stoffel10 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

waarom de as delen of verwijderen, als je misschien alleen maar het lager hoeft te vervangen?? Of wet je dat de as beschadigd is? complete as verwijderen pen uit laten persen en nieuwe er in krimpen..

Beunhaas (500) PRO, 12 jaar geleden

Hij zal niet het wiellager maar het draagarmlager bedoelen....

stoffel10 (0) PRO, 11 jaar geleden

Idd lager van draagarm zat speling op . Draagarm moet met voorhamer van de as geklopt worden ( Is normaal volgens peugeot ) !

Nieuw setje er in , alles weer mooi gemonteerd zoals afgetekend en keuring gepasseerd zonder problemen !

Christoph

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.