Peugeot 407: Voorruit kraakt na vervaning

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6 HDIF

Ik heb een probleem met mijn voorraam. Een paar weken geleden is mijn voorraam vervangen omdat deze scheurde wegens steenslag.

Sinds het nieuwe raam erin zit en ik nu door een bultje of een kuil rij kraakt het enorm aan de rechterkant. Klinkerwegen is ook een drama. Of het bovenin, onderin of zijkant is weet ik niet maar in elke geval aan de bijrijders kant. Auto is al meerdere keren terug geweest naar de garage en er zijn al nieuwe klemmen geplaatst, plakstrip onder de rubbers maar hij blijft het doen en het wordt steeds erger.

Wie weet wat hier mis is ? Een enkele zegt dat het raam te hard en de ander zegt juist te zacht is aangedrukt. Ik weet het niet meer en de garage ook niet. Wie kan mij helpen?

gzambbas

Geplaatst door gzambbas (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Zou men moeten horen..... miss als je bij een (aantal) ruitspecialisten vraagt?
miss dat iemand daar het weet of eerder heefy gehad.

gr

Peco Power

heemskerk4251 (0), 15 jaar geleden

Tja,

Na inlijmen van de ruit wordt je geacht drie uurtjes te wachten totdat de lijm is uitgehard.

Wordt heel vaak niet gedaan met als gevolg dat de kans bestaat dat ergens (in een hoek) de lijm niet goed hecht, met kraken of lekken als gevolg. Als je hier niet mee kan leven, dan moet de operatie over worden gedaan.

Maar dan wel die drie uurtjes wachten.

AR 67202 (0) PRO, 15 jaar geleden

zowiezo, moet overgedaan worden, dit gaat zichzelf niet oplossen.....

MaykelTilburg (0), 15 jaar geleden

Ik heb in een grijs verleden bij een Autotaalglasfiliaal gewerkt en meegemaakt dat een klant (ondanks het advies!) binnen 2 uur ging rijden en een portier met gesloten (!) ramen dichtsmeet. De hele voorruit verschoof een paar centimeter "uit het lood".
Het is dus wel van groot belang om deze uithardtijd te respecteren...

gzambbas (0), 15 jaar geleden

Bedankt voor jullie andwoorden. Vandaag is de auto weer hele dag weg geweest en het is nu nog erger. het kraakt enorm op klinkerwegen en zelfs bij bochten kraakt hij nu een beetje. Ze kunnen er niks meer aan doen en heb deze andwoorden nog gegeven. Ze blijven erbij dat het de rubbers zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.