Peugeot 807: Voortrein klappert tijdens loslaten van gaspedaal

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2

Tijdens vakantie op terugweg ineens bij loslaten van gaspedaal een klapperend geluid in voorterrein en tevens hard schokken van stuur. bij iets gas bijgeven was geluid en schokken weg. Nadat garage ernaar gekeken had op de brug niets kunnen vaststellen wat probleem zou kunnen zijn, en waarrempel geluid en schokken was weg tijdens proefrit. Weer caravan eraan gekoppeld en alles weer goed maar na ongeveer 300 km kwam dit weer spontaan terug. Caravan afgekoppeld stukje gereden en probleem was weer weg, nu kunnen rijden tot thuis maar nu is niet te achterhalen wat nu het probleem is geweest.
Wie heeft dit al eens meegemaakt of weet wat probleem kan zijn(zelf denk ik aan differentieel) maar hoe kan ik dit probleem simuleren en waarom komt het naar voren met caravan en op de heenweg geen problemen over wel 1300 km.

Artz

Geplaatst door Artz (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 807? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

BenNeKe (0) PRO, 16 jaar geleden

wij hebben een soortgelijk probleem gehad met de fiat versie van de 807, hier bleek het te gaan om speling op de fuseekogels deze was echter zeer moeilijk te contateren omdat door het gewicht van het bandijzer de speling als was verdwenen.

je zou het aan de caravan kunnen koppelen omdat de druk op de vooras minder worden met een caravan erachter


Groetjes Ben

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 807 of stel zelf een nieuwe vraag.