Peugeot 306: Waar is sleutelcode opgeslagen

Brandstof: Benzine, Motorcode: INJECTIE TU3JP

Ik heb hier een Peugeot 306 restyle waarvan ik wil weten waar de sleutelcode is opgeslagen. Is dit in de motormanagementcomputer of in de module waar ook de ontvanger van de afstandsbediening zit?

Auto heeft overigens nog geen bsi.

Alvast bedankt!

Aatje79

Geplaatst door Aatje79 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 15 jaar geleden

In de EBE/motormanagementcomputer. Een 306 heeft overigens NOOIT een BSI.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Aatje79]Ik heb hier een Peugeot 306 restyle waarvan ik wil weten waar de sleutelcode is opgeslagen. Is dit in de motormanagementcomputer of in de module waar ook de ontvanger van de afstandsbediening zit?

Auto heeft overigens nog geen bsi.

Alvast bedankt![/quote]
de sleutel code kan de dealer voor je opvragen ....

hans4074 (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik denk dat Aatje bedoeld op welke module de sleutelcode ingeleerd moet worden (of ingeleerd wordt). Dat is in de module die in/onder het dashboard zit, boven het voortste stuk van de middenconsole.
De EBE van een 306 restyle is af fabriek ook voorzien van die code, maar bij eventuele montage van een nieuwe EBE hoeft deze code niet persé in de EBE gezet te worden. De nieuwe EBE staat dan gewoon "vrij"

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum