Peugeot 308 SW 2015: Wat zijn voor en nadelen van deze auto?

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: AH01, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 133

Wat zijn de voor en nadelen van een Peugeot 308 SW HDI 181 pk. 154dznd km. Heb deze auto 2 weken geleden gekocht. Kon hem na 2 weken halen ivm rijklaar maken, 4 nwe banden, apk, onderhoud en een storing verhelpen in het Adblue systeem. Blijkbaar een ingewikkeld probleem omdat ik nog steeds niets gehoord heb. Wat zou er aan de hand kunnen wezen met het adblue systeem?

Snake Eye

Geplaatst door Snake Eye (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 308? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 3 jaar geleden

Ok zou zeggen, bel de verkoper eens op. Stel je vraag daar en vraag hoe lang het nog gaat duren.

    Heb ik al 3x gedaan. Ik wil ook niet opdringerig overkomen. Antwoord wat ze geven is: Levertijd is 2 weken (wat ik persoonlijk vrij veel vindt), daar moet u op wachten meneer. Als je het mij persoonlijk vraagt vermoed ik dat ze het Adblue probleem niet opgelost kunnen krijgen. - Snake Eye (0), 3 jaar geleden

hans4074 (0) PRO, 3 jaar geleden

Veel voorkomend Ad blue probleem is een defect reservoir. Nieuw, origineel reservoir is prijzig. Wellicht proberen ze een reservoir via andere leverancier of een gebruikt exemplaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 308 of stel zelf een nieuwe vraag.