Peugeot 306: Weg vallen van kilometer teller en daarbij vermogen verlies.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 HDI

Tijdens het rijden valt met enige regelmaat mijn kilometer teller (snelheids meter) naar 0, waarbij ook mijn vermogen wegzakt. Na onbepaalde tijd komt de kilometer teller terug naar de snelheid die ik dan rij en is mijn moter vermogen ook weer terug. De interval tussen het wegvallen en de tijd dat het duurt tot de meter weer zijn stand aangeeft is nooit het zelfde. Ook ligt het niet aan het weer want hij doet het als het droog, nat, warm of koud is. Iemand enig idee??

Renzo1404

Geplaatst door Renzo1404 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4074 (0) PRO, 15 jaar geleden

Het snelheids-signaal komt van de wagensnelheidssensor en dit signaal wordt voor/door motor EBE en snelheidsmeter gebruikt. Wellicht een probleem met snelheidssensor of bedrading hiervan?

brunello (0) PRO, 15 jaar geleden

de snelheid zender lijk mij ,dat verklaart ook het weg vallen van het vermogen het m.m. valt dan in nood loop i.v.m. geen singaal

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.