Peugeot 206 2005: Zekering 15 onder de kap

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: RFK, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 130

Beste Leden van het forum,

Ik ben met mijn dochter wat boodschappen gaan doen met de 206 RC 2005 in Alkmaar. Terug naar huis gelukkig dicht bij motorstoring motor uit wil niet meer starten. Vorige eigenaar contact gezocht of dit al eens is voorgekomen, ja zekering onder de kap was eruit nieuwe en probleem was opgelost. Helaas bij mij wel de zelfde zekering alleen niet opgelost blijft eruit klappen. Dochter dacht wel iets met de woorden uitlaat te hebben gelezen op het display. Wie weet wat, en waar kan ik het beste beginnen.

Alvast bedankt Groet

Eric

vanderltd

Geplaatst door vanderltd , lid sinds 9 jaar geleden

1 Reactie

oldford PRO, 6 dagen geleden

Volgens deze lijst: https://fuse-box.info/peugeot/peugeot-20...
Dit is een 30 amp zekering voor de motor-besturing, inclusief de verwarming van de lambdasondes. de bobine, injectors, luchtmassa meter en nog wat kleppen.

Er kan overal kortsluiting zitten. Dat kan in de bedrading zitten of in een onderdeel.
Zonder gedegen kennis en een elektrisch schema is dat denk ik werk voor een professional.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.