Peugeot 206 2005: Zekering 15 onder de kap

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: RFK, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 130

Beste Leden van het forum,

Ik ben met mijn dochter wat boodschappen gaan doen met de 206 RC 2005 in Alkmaar. Terug naar huis gelukkig dicht bij motorstoring motor uit wil niet meer starten. Vorige eigenaar contact gezocht of dit al eens is voorgekomen, ja zekering onder de kap was eruit nieuwe en probleem was opgelost. Helaas bij mij wel de zelfde zekering alleen niet opgelost blijft eruit klappen. Dochter dacht wel iets met de woorden uitlaat te hebben gelezen op het display. Wie weet wat, en waar kan ik het beste beginnen.

Alvast bedankt Groet

Eric

vanderltd

Geplaatst door vanderltd (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 2 jaar geleden

Volgens deze lijst: https://fuse-box.info/peugeot/peugeot-20...
Dit is een 30 amp zekering voor de motor-besturing, inclusief de verwarming van de lambdasondes. de bobine, injectors, luchtmassa meter en nog wat kleppen.

Er kan overal kortsluiting zitten. Dat kan in de bedrading zitten of in een onderdeel.
Zonder gedegen kennis en een elektrisch schema is dat denk ik werk voor een professional.

vanderltd (0), 2 jaar geleden

Probleem gevonden een sensor ( zie foto) hoor morgen precies welke, alleen helaas niet meer nieuw te krijgen! Of toch wel wie weet een adres voor dit soort dingen.

harry4203 (210) PRO, 2 jaar geleden

carterventilatieverwarming, in principe kun je die stekker hier in nederland wel los laten.

    Oke en kan je ook onderbouwen waarom niet.? - vanderltd (0), 2 jaar geleden

harry4203 (210) PRO, 2 jaar geleden

de kans dat het hier zo koud wordt dat het vocht in de carterventilatie bevriest is niet heel groot, zeker als je regelmatig rijd. veel autos voor de nederlandse markt hebben ook geen verwarmingselement. er zijn ook modellen geweest waar het afgekoppeld moest worden omdat ze veel problemen gaven.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.