Peugeot 206 SW 2002: temperateur

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Nadat er in Fr en nieuwe thermostaat is gemonteerd en koelfloeistof bij gevuld zonder problemen terug gereden naar NL.Daar heeft de auto anderhalve week stil gestaan en toen ik er mee ging rijden binnen 5km loopt de temp op van 70naar 90gr waarbij ook een akoestis geluid klinkt en op het display STOP komt te staanechter de temp zakt direkt weer naar de 70gr en na 1a2km herhaald het zich weer wat is dit?? en wat is er aan te doen.

arie scheurkogel

Geplaatst door arie scheurkogel , lid sinds 1 week geleden

3 Reacties

asfaltrocker, 1 week geleden

Verkeerde thermostaat?
Als hij te laat open gaat komt de temp te hoog en je krijgt melding stop
Of weer kapot..
Haal hem los en zet een pannetje met water op en leg de thermostaat erin.
Gaat hij open dan is het iets anders
Gaat hij niet open dan vervangen

arie scheurkogel, 1 week geleden

ok ik ga het proberen alleen ik vind het wel raar dat ik van af zuid fr geen probleem met koeling heb gehad alleen nadat hij ruim een week stil heeft gestaan en toen liep de temp op

asfaltrocker, 1 week geleden

Tja dat is raar maar testen in pannetje water dan erin leggen en laten koken.wat kan dat ze een hadden liggen die werkte maar toch na 1400km niet meer werkte niet open gaan.
Ik hoor het wel van je ..succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 SW of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.