Pontiac Trans Sport: abs controlelamp

Bouwjaar: 1996

Bij mijn pontiac transport brand vaak het abs lampje. Als ik de auto afzette en dan weer starte bleef het wel uit. De laatste tijd gaat het lampje ook onder het rijden branden. Mijn abs systeem is gecontroleerd en werkt volgens mij ook goed. Wat kan dit zijn? Moet ik het systeem resetten?
groet,
Wil

Wil Clevers

Geplaatst door Wil Clevers (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

thebandit (0), 18 jaar geleden

niks resetten,waarschijnlijk heeft je auto een foutcode opgeslagen,deze laten uitlezen en verder gaan zoeken in de richting van de foutcode

dannymdouma (0), 18 jaar geleden

resetten heeft geen zin,
de ABS lamp gaat branden doordat 1 of meerdere sensooren het niet goed doen. Meestal door vuil op de stekkerverbindingen .
Het ABS syteem werkt met 3 kleppen lv rv en achter totaal. Bij de voorwielen zit de stekker goed zichtbaar achter het wiel even losmaken reinigen contactspray en controleren natuurlaijk op beschadigingen achter is wat lastiger maar goed reinigen en de bedradig controleren geeft goed succes.
Voor specifieke oplossingen en andere TS problemen tuning etc etc kijk op http://www.pontiac-transsport.de zeer leuke club met vele leerzame forums

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.