Pontiac Trans Sport: Uitvallen in overdrive

Bouwjaar: 1992

Hallo allemaal,

Ik heb een Trans Sport 3800 op LPG.
Onlangs een flinke backfire gehad (kapotte bougiekabel, leve de marter...) en sindsdien slaat de motor steeds af al ik afrem. Dit doet hij overigens alleen als hij in de overdrive heeft gelopen. Als ik onder de 80 (of in de D in plaats van overdrive) blijf rijden slaat hij niet af. Ik heb de vacuumslangen al gecheckt, niets gevonden. Ook de MAF-sensor heb ik uitgewisseld, helpt niets. Heeft iemand nog slimme ideeën?

Sting11191

Geplaatst door Sting11191 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

thebandit (0), 18 jaar geleden

trek de stekker eens los voor op de automaat,deze is van de lock-up (4-polig)deze blijven wel eens hangen als de automaat warm word

bolle1368 (0), 18 jaar geleden

Ik heb het probleem ook gehad en het is inderdaad de lock-up. De solenoids werken niet meer naar behoren. De blauwe stekker uit de bak trekken en de lock-up doet niet meer mee. Voor ruim honderd euro is het te laten maken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.