Pontiac Trans Sport: Motor stottert bij optrekken

Bouwjaar: 1992

Hallo, ik heb een Pontiac Transport 2.3 handgeschakeld, 4 cilinder van 1992.
Bij het optrekken, vooral in de 2e maar ookin de 3e versnelling begint de motor te stotteren en te haperen.
Druk je het gaspedaal goed door dan loopt hij weer normaal. Ook als je met een constante snelheid rijdt in 2e 3e of 4e versnelling rijdt de auto normaal.
Het is alleen bij optrekken van uit bijna stilstand.
De lokale garage heeft de injectie schoongemaakt en het benzinefilter vervangen zeggen ze , maar ze waren niet erg happig om aan deze auto te sleutelen omdat het een amerikaan is, ik weet ook niet of er wel echt wat aan gedaan is.
Het probleem is niet verholpen, volgens de garage moet ik maar op super ongelood gaan rijden.
Wie weet wat dit misschien kan zijn , en wie weet een garage in Amsterdam die gespecialiseerd is in Amerikanen.

Groeten
Stan

buckaroo

Geplaatst door buckaroo (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

thebandit (0), 18 jaar geleden

waarschijnlijk is je ontstekingskap stuk,schroef je onstekingskap maar eens los dan zie je een plastic kap met 4 aansluitingen voor op de bougies,als je deze plastic kap met de plastic dopjes voor op de bougies en de bougies vern zal het probleem waarschijnlijk over zijn veel succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.