Pontiac Pontiac Transport: Motor stottert bij optrekken

Bouwjaar: 1992

Hallo, ik heb een Pontiac Transport 2.3 handgeschakeld van 1992.
Bij optrekken in 1 en vooral 2, maar ook 3e versnelling begint de motor te stotteren en te hikken.Geef je goed gas door dan rijdt de auto normaal, ook op de snelweg en bij een constante snelheid rijdt de auto normaal, ook stationair draait de auto normaal.
De lokale garage was niet erg happig om er naar te kijken, ze zeggen dat ze de injectie hebben schoongemaakt en een nieuw benzinefilter hebben gemonteerd.Dit heeft allemaal niets geholpen. Verder konden ze er niets aan doen.
Ik moet op superbenzine gaan rijden zeggen ze misschien dat dat helpt.Ze willen er niet verder naar kijken omdat het een Amerikaan is.Is er misschien een garage in Amsterdam of omgeving die dit wel na kan kijken ?
Of weet iemand wat dit voor probleem is.
Ik zit er een beetje mee omhoog want verder is het een hele fijne auto.
Groeten
Stan

buckaroo

Geplaatst door buckaroo (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

thebandit (0), 18 jaar geleden

zie vorig bericht van je groeten paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.