Pontiac Trans Sport: accu leeg

Bouwjaar: 1993

Hallo,

Na dat het een hele tijd goed is gegaan was van de week de accu weer eens helemaal leeg.
De vorige dag nog gereden en niets aan de hand.
Nu heb ik me latan vertellen dat het een slechte massa zou kunnen zijn, maar welke? er zitten zoveel draden aan het chassis.
We hebben ook regelmatig last van deuren die niet op slot willen met de centrale vergrendeling ( geen afstandsbediening ) het relais klikt wel maar de deuren gaan niet op slot.
Het kan goed zijn dat het een half uur later wel wil.
Wie heeft hier mee te maken gehad?
Het probleem met de motorkap heb ik opgelost, achter de onderspoiler de plastic kappen verwijderen en met een lang stuk metaal een tik op het mechanisme geven en hij springt zo open.
Het blikje waar de kabel voor het openen mee vast zit was er af geschoten.
Ik heb er nu een extra tierap om heen gedaan.

Groeten Jerry

jerrykramer

Geplaatst door jerrykramer (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

thebandit (0), 18 jaar geleden

is het nog de originele aansluiting van de accupolen op de accu dwz dat de polen met boutjes op de accu worden vastgezet of is het met gewone accupolen,als het namelijk de originele aansluiting is heb je veel kans dat je aansluiting geoxideerd is, schuif je hoesjes van de accupolen af en cotroleer of er
"bloemkolen"onder de hoesjes zitten ,zo ja ,maak de polen maar eens goed schoon dan zal het wel verholpen zijn
succes

vd Lans (0) PRO, 18 jaar geleden

Heeft deze auto aut. hoogte regeling?dit systeem wil ook nog wel eens de accu leeg trekken.Om dit te controleren trek je de elc zekering er uit als je de auto weg zet en stop hem weer terug als je gaat rijden. Als het accu probleem niet terug komt weet je waar probleem zit.

jerrykramer (0), 18 jaar geleden

Het probleem met de accu is niet de polen en ook niet het hoogte regelsysteem want daar had ik de zekering al lang uit.
Het moet dus iets anders zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.