Pontiac Trans Sport: Diverse probleempjes

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: E2 volgens mij 4 cilinder

1. Aircopomp is leeg en maakt aanschuivend lawaai. Kan ik deze nu, omdat het toch leeg is makkelijk vervangen (ik heb nog een slooppomp)?
Volgende vraag hoe kan ik het lek vinden? En waar kan ik het goed(koop) laten vullen in omgiving Groningen?

2. Cruisecontrol werkt niet. Er ligt een losse kabel met 3 draden bij de accu. Kan die er iets mee te maken hebben? Hoe kan ik het controleren?

3. Schokbrekers achter zijn niet orgineel, ik wil er graag originele onderhebben (met oog op druk van begage) welk type moet ik kopen, waar en hoe duur zijn deze?

4. Ruitenwisser is denk ik van nul stand, waar zit nu preices dat printplaatje, kan ik deze makkelijk zelf vervangen (met mijn sloop onderdelen)? of meot ik eerst nog kijken naar de massa. Bij snel wissen slaat de rechterwisser te ver door. Soms is het even helemaal goed maar dan ineens staat hij weer ergsn stil.

5. Stationair draait de auto soms te snel zakt dan naar beneden en begint even later weer te hoog te draaien. Suggesties waar te kijken?

Veel vragen en als iemand een goedkoop adres weet in omgeving Groningen (iemand die van Pontiac verstand heeft zeg maar). Ik wil het zelf graag allemaal oplossen, maar heb feitelijks geen kaas gegeten van auto's. Maar als iemand mij kan vertellen wat ik kan doen. Ik heb wel een hayes manual, maar deze is voor een 6 cilinder en die heb ik niet.

Als ik bovenstaande problemen opglost heb is de auto weer helemaal in orde. Kortom wie weet raad?

snhnic

Geplaatst door snhnic (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

waar woon je in groningen?
er ligt bij sloperij Maris op de gideonweg in groningen een 96 er groene 4 cilinder sloper, de startmotor heb ik d'r al van verkocht maar verder zit er nog zat aan. ruitewisser moet je opnieuw afstellen, dat staat wel in de haynes manual, 6 cilinder is nl gelijk. stationair is wss de luchtmassa meter, zit ook nog wel op die sloper. massa checken van de ruitewisser kan nooit geen kwaad, is een probleem van deze auto's.
stuur mij maar ff e-mail miss kan ik je helpen (geen advertentie voor aanbieden Mods) ik heb zat adressen, maar mag eigenlijk geen reclame maken

ewdijks (0), 15 jaar geleden

kijk eens op http://start.mijngrossier.nl/catalog/ken...
(is niet bedoeld als reclame, mocht dat toch zo opgevat worden, dan graag link verwijderen)
hier kan je schokbrekers e.d. opzoeken

snhnic (0), 15 jaar geleden

Weet je zo het type schokbrekers?

ewdijks (0), 15 jaar geleden

als je je kenteken invoert kan je het daar vinden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.