Pontiac Trans Sport: Olieleidingen Pontiac

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.8 V6

Me olie leidingen zijn lek. die van de oliekoelr die lopen onder me grill langs zijn lek op de koppelomg van ijzer naar rubber. weet iemand waar ik die ergens kan bestellen en hoe duur ze zijn?
Alvast bedankt?

Sepp

Sepp2004

Geplaatst door Sepp2004 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Ieder garagebedrijf (je) kan dit voor je maken met een koperen leiding en apparaatje (heeft zelfs bijna iedere beunhaas) om kraagjes te maken.

zal niet zo duur zijn. doorrijden zonder versnellinsbak, motor of stuurbekrachtigingsolie....... dat wordt wel duur

gr

Peco Power

Sepp2004 (0), 14 jaar geleden

Het is dat rubberen deel onder. hij is nu afgeplakt met duktape en tie raps. Dacht eeerst dat het de carterpakking was.

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Dat zeg ik, laaat er ff naar kijken, "daaronder" zijn "rubber" slangen van de versnellingsbak, van de stuurbekrachtiging, misschien een losse motoroliekoeler die er op gemonteerd is, zelfs je airco heeft rubber slangen..... is het een hogedrukslang? of een lagedruk retour slang? ik kan dat hiervandaan niet zien, vandaar rijdt nou ff bij een garage langs, gewoon een klein bedrijfje in de buurt, wat je vertrouwd, en als je geen enkele garagehouder vertrouwd, stel dan hier je vragen niet, wat denk je wat wij hier (de meesten) zijn?

gr

Peco Power

Sepp2004 (0), 14 jaar geleden

Heb je advies maar opgevolgd. Dealer gebeld en chassisnummer gegeven en die heeft het besteld. Even goed bedankt maar hier in de buurt als ik het merk noem is het net of het een besmette auto is. Vandaar die vragen van me maar ik waardeer je tijd die je er toch voor vrijmaakt om toch mensen van advies te voorzien.
Groet

Sepp

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.