Pontiac transsport 2.3: startproblemen

Bouwjaar: 1995

Mijn pontiac voor onderhoud naar garage. Bij verwijderen bougies een van de bougies gebroken in kop. Kop gedemonteerd en hierna bougie kunnen verwijderen. Koppakking en waterpomp vervangen. Alles weer gemonteerd en motor bleek goed te lopen. Na proefrit koelvloeistof bijgevuld, en warmgedraaid voor roettest (APK?). Bij verrijden naar meetstation aan andere kant garage valt motor af. Sindsdien niet meer aan de praat te krijgen (nu al 3 weken). Zowat alle electronica inmiddels uitgewisseld. Blijkt geen oplossing voor het probleem. Ik en mijn garagebedrijf zitten met de handen in het haar. Wie heeft nog slimme ideeen.

rooij

Geplaatst door rooij (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

laat ze eens goed de kabelboom controleren die aan de voorkant van de motor loopt over het subframe naar de centrale stekker rechtsvoor. deze kabelboom wil domweg doorrotten. om dit te zien moet wel de isolatie ed verwijderd worden van de kabelboom.


Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.