Pontiac transsport 2.3: startproblemen

Bouwjaar: 1995

Mijn garagebedrijf beschikt over uitleesapparatuur voor foutcodes en heeft de werkplaatshandboeken geleend van de plaatselijke opel dealer. Technische oplossingen zijn dus ook van harte welkom.

rooij

Geplaatst door rooij (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

pittzz9134 (0), 20 jaar geleden

op lpg??

rooij (0), 20 jaar geleden

Nee, de auto heeft uitsluitend op benzine gelopen. Mijn garage weet het inmiddels (na drie weken) ook niet meer. De kosten zijn inmiddels net zo hoog c.q. hoger dan de dagwaarde. Men wil de auto na laten kijken door een expert in US cars (rochel). Is dit nou wel verstandig om te laten doen? De kosten blijven alleen maar stijgen, en indien er geen oplossing komt ben je uiteindelijk niet alleen je auto, maar ook nog alle onkosten kwijt. Heeft iemand hier ervaring mee??

pittzz9134 (0), 20 jaar geleden

Aha , Hans Donkers , die heeft er wel wat verstand van ja.
Ik zou in ieder geval wel even informeren of hij uberhaubt een idee heeft wat het kan zijn , en of het kostentechnisch nog interessant blijft.
Hans is zowieso geen domme jongen.........

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.