Pontiac Trans Sport: Stottert onder het rijden.

Bouwjaar: 1995

Het volgende probleem. Ik heb heb een TP 3.8 automaat van 1995 op LPG. De aansluiting van de waterpomp op de cilinderkop is afgebroken geweest waardoor hij een kleine 10 min zonder water heeft gelopen en dus heet is geweest. Ik heb het gemaakt en alles is in orde. Temperatuur is goed en het koelvloeistof niveau blijft het zelfde. Sinds dien heb ik echter het volgende probleem. Als ik een konstante snelheid rijdt dat voel ik de motor stotteren. Niet veel maar wel storend. Bij het optrekken is er niets aan de hand, ook stationair loopt hij goed. Hij slaat nooit af. Het storingslampje (chec engine) begint ook soms spontaan te branden na een aantal kilometers. Het maakt geen verschil of de auto op benzine of op gas rijdt.

skrebby

Geplaatst door skrebby (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mp3president (0), 18 jaar geleden

Dit probleem heb ik ook, vooral bij een koude motor.
Heb ook een TP 3.8 uit 1993 op benzine en stotterd bij te veel gas geven (houd in).
Ik lift dus graag mee bij deze vraag, voor een antwoord.

vd Lans (0) PRO, 18 jaar geleden

Controleer de bougiekabels op witte plekken waar ze tegen elkaar aan liggen misschien slaan ze door.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.