Pontiac Trans Sport: zekering ruitenwissers voorzijde

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.8

Hallo als ik de sleutel in of uit het contact haal gaat de zekering kapot als de motor gewoon loopt doen de ruitenwissers het gewoon geen probleem
is dit een bekent probleem of een raadsel hopelijk is er iemand die wat weet.
groeten Rene

bativ8

Geplaatst door bativ8 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

deze versie van het ruitewisser probleem kon ik nog niet, wel van mensen die een optater kregen van de duwschakelaar van de wissers. Probleem bij deze auto zit vaak in de massa verbindingen, leg bij de ruitewissermotor een extra massaverbinding aan, maak de aansluitingen op het schutbord schoon, en spuit de aansluitingen van de bedrading even in met contactspray, Vaak lost dit het probleem op en ook de schakelaar even goed bekijken. Ik zou als je bij een sloperij bent en er ligt zo'n transsport, die schakelaar daar alvast uitpeuteren voor op reserve (pontiac grand prix en grand am van die bouwjaren hebben dezelfde schakelaars) ze gaan namelijk nogal eens stuk.

Gr

Peco Power

bativ8 (0), 14 jaar geleden

Oke dank je wel ga het proberen je hoort van me of het gelukt is
groetjes Rene

bativ8 (0), 14 jaar geleden

hallo peter probleem gevonden hele kleine beschadeging aan de draadboom kwam tegen de caroserie aan opnieuw geisoleerd probleem weg bedankt
voor de adviesen.
Groetjes Rene

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Ook jij bedankt Rene voor het melden van de oplossing, deze kon ik nog niet

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.