Porsche CAYENNE S E-HYBRID: foutcode remvaccum syteem

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3000

beste,

wie kan er mee helpen en is er bekend met dit foutcode?
heb namelijk een foutstoring als ik dit met de computer uitlees krijg ik als volgt remvaccumsysteem mechniche defect. iemand hier bekend mee.
merci!!!!

pechpech

Geplaatst door pechpech (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Porsche Cayenne? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

LudoN (0) PRO, 5 jaar geleden

controleer het relais van de vacuumpomp eens of deze niet is in gebrand, zo ja vacuumpomp en relais vervangen

pechpech (0) PRO, 5 jaar geleden

beste Ludo,

welke relais is het ? ik hoorde onder de zetel passagier kant een zekering klopt dit?
de elektrische vaccumpomp heb ik aangekocht. maar ben nog op zoek naar de relais of zekering die ik moest checken. als je me de locatie geeft dewelke het is zal ik deze controleren.
merci voor je hulp.

Problemcar-Hulplijn (0) PRO, 5 jaar geleden

De Problemcar-Hulplijn voor Professionals is nú voor u beschikbaar.

Deze telefonische hulplijn is momenteel in een proeffase en zal tot 1 november 2018 GRATIS te gebruiken zijn voor Professionals die ingelogd zijn op de website.

Maak er gebruik van als u even niet verder kunt of bij acute vragen of moeilijke problemen.

Achter de hulplijn zitten monteurs (uw collega's !) die dagelijks in de praktijk werken, ieder met zijn eigen specialisme.

Wij zijn er van overtuigd dat de Problemcar-Hulplijn u gaat helpen met het sneller en efficiënter oplossen van problemen.

Het Problemcar Team

LudoN (0) PRO, 5 jaar geleden

bij een panamera zit deze onder de passagiers zetel, bij een cayenne zit deze in de relais kast onder de paravan links voor (naast je remvloeistof reservoir) je hebt daarin 3 bakken zitten 1 met zekeringen en 2 met relais, het zou als de bak met zekeringen naar je toe staat de rechtse bak moeten zijn en dan relais positie 3

mvg ludo

pechpech (0) PRO, 5 jaar geleden

hey Ludo, bedank voor je hulp, ik ga nu donderdag er eens mee aan de slag. Kan het kwaad dat ik nu de pomp al vervang en daarna pas de relais? of is het best aangeraden om beide meteen te vervangen?
merci groetjes

LudoN (0) PRO, 5 jaar geleden

beste is allebei tegelijk natuurlijk, als het relais is ingebrand doordat de pomp zwaar loopt of vast zit zal dit nog niet 100% zijn als je de pomp vervangt, het zal misschien wel werken maar als het relais maar half contact maakt doordat deze is in gebrand of blijft plakken kan je natuurlijk weer de storing terug krijgen, ik zou adviseren om ze allebei tegelijk te vervangen, dit doen wij ook altijd

pechpech (0) PRO, 5 jaar geleden

opgelost dankzij hulp van Ludo.
relais+ vacuümpomp elektrische vervangen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche Cayenne of stel zelf een nieuwe vraag.