Porsche CAYENNE DIESEL: Ruw schakelen Cayenne Diesel

Bouwjaar: 2010, Transmissie: Automaat

Hallo lezers.

Onlangs heb ik een Porsche Cayenne 3.0 diesel aangeschaft van 2010, met 169dkm op de teller. Een origineel Nederlandse auto, porsche dealer onderhouden met NAP.

Nu ik de auto enkele weken bezit, begin ik me steeds meer te irriteren aan het gedrag van de automaatbak. Bij het opschakelen (vooral van 3-4 en van 5-6-7) voel je de auto nogal lomp overschakelen. Ook bij het terugschakelen voel je de auto nogal lomp overschakelen, vooral als je niet bij remt, maar de auto zelf laat afremmen.

Iemand enig idee wat dit kan zijn?

Cayennediesel

Geplaatst door Cayennediesel (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Porsche Cayenne? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

LudoN (0) PRO, 5 jaar geleden

olie al eens afgelaten van de versnellingsbak? zo nee dan zou ik daar eerst eens mee beginnen, liefst in een doorzichtig bekertje, verf bekertje bijvoorbeeld zodat je goed kan zien of er metaal delen in de olie zitten, dat gaat je al veel vertellen over de staat van de bak

kaleido 1 (985) PRO, 5 jaar geleden

Geen garantie ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche Cayenne of stel zelf een nieuwe vraag.