Porsche 924: Ongewenst leegtrekken accu

Bouwjaar: 1979, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 l

Hoi

Mijn probleem is het ongewenst leegtrekken van mijn accu.
Heb met multimeter naar ongewenste verbruikers gezocht door een voor een mijn zekerringen los te koppen zo ook de relay schakelaars (blokjes ) een voor een te demonteren zonder resultaat.
Hierna de twee kabels die aan mijn pluspool zaten los gekoppeld en inderdaad hier was een verbruik het betrefd dus het leegtrekken door een verbruiker op het motorblok de vraag nu is welke!
Kan me niet voorstellen dat ik de enigste ben die dit probleem constateer bij een oldtimer porsche.
Graag reactie's waar ik moet zoeken ga van de week onderdelen een voor een loskoppelen en meten maar simpeler zou het zijn als een van jullie techneuten een idee heeft waar ik moet zoeken.
alvast bedankt.
groet bas

Basz

Geplaatst door Basz (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Porsche 924? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 17 jaar geleden

is dan vaak de dynamo

Basz (0), 17 jaar geleden

Hoi

Denk dat je gelijk hebt mijn v snaar was gebroken hiervoor waarschijnlijk toch ook wat in de dynamo beschadigd.
Ga hem van de week uit meten en dan laten repareren (kunnen ze gellukig op mijn werk) maar mischien is het toch wat anders in ieder geval bedankt.
groet bas

Francis44 (0), 17 jaar geleden

Hoi, ik heb hetzelfde probleem bij mijn Carrera 3,2 van '85. Gezocht en niet veel gevonden behalve dat er wel een verbruik was tijdens stilstand. Het alarmsysteem (niet het originele) verbruikte stroom en eveneens was er een magneetschakelaar die steeds stroom verbruikte, waarvoor hij dient weet ik niet want hij is onbereikbaar zonder grote démontagewerken. Mijn oplossing hiervoor is een klein ladertje dat de batterij op peil houdt bij stilstanden langer dan enkele dagen. Het ladertje geeft een geregelde spanning van 13,8 Volt en er is dus geen kans op leegkoken van de batterij.
Francis

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche 924 of stel zelf een nieuwe vraag.