Renault 19: 19 1.8 16V, Motor houd in!!!!!

Bouwjaar: 1992

beste mensen,

Ik heb een probleem met de wagen!!!! S'morgens als de motor kou is dan draait de motor mooi 900 toeren, maar dan zakt ie terug naar de 700 toeren zodat ie net blijft lopen. Maar als ie warm is doe ie da ook!! En dan is het weer ff voorbij en dan begint het weer opnieuw!! Zou misschien iemand mij daarmee kunnen helpen? of weet iemand toevallig iets af van dit probleem?? Met dank is groot. Alvast bedankt voor de moeite.

Groetjes Rob Raaijmakers

Rob9921

Geplaatst door Rob9921 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 19? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

the4men (0) PRO, 19 jaar geleden

het zal de stat stel motor zijn die zit links naast de motor tussen de slang naar het inlaat spruitstuk die moet je er af halen schoon maken met een oplos midel daarna inspuiten met een kruipolie door je handen heendraaien dat hij goed heen en weer gaat en dan weer monteren meestal is het dan over

Rob9921 (0), 19 jaar geleden

Als ik daar dan kruipolie inspuit blijf dat dan niet in het potje hangen of gaat er dat ook weer gewoon uit? Ik heb er nu remmen reiniger in gespoten daar wordt ie veel schoner van. Maar is dit een veel voorkomen iets van de wagens?? Alvast bedankt. Ik hoor het wel.

Groetjes Rob

the4men (0) PRO, 19 jaar geleden

ja dat kom veel voor en wat je er inspuit maak niet uit dat zuig demotor gewoon op

jappie (0) PRO, 19 jaar geleden

maak het smoorklephuis maar eens schoon kan ook helpen

sjefke (0), 19 jaar geleden

Ik heb met mijn R19 1.8 8 klepper hetzelfde gehad; slangetje naar vacuumdetector vervangen, direct resultaat !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 19 of stel zelf een nieuwe vraag.