Renault Kangoo: aanslaan renault kangoo 1.5 DCi 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5 DCI

Geachte heren,
Het volgende probleem. De motor(150.000km gelopen) slaat aan na een aantal keren starten. Heb inmiddels de volgende onderdelen vervangen (heb de motor laten uitlezen bij de dealer, kunnen niets vinden). Gloeispriralen, BDPgever, rekeneenheid voorgloeier, voedingsrelais(zwart) inspuitunit, brandstoffilter. De motor loopt goed, trekt goed op, heeft geen krachtverlies, stationair draait het onregelmatig(net of het op drie poten loopt). Als de motor warm is, gaat het starten iets makkelijker. Onder het rijden brandt er soms het lampje van de voorgloeier, maar deze gaat na een paar tellen uit. Ik heb wel wat luchtbelletjes gezien in de brandstofleiding die vanaf het opvoerpompje komt, er zitten ook luchtbelletjes in de terugvoerslang die vanaf de brandstofpomp komt, ben teneinde raad. Wie kan mij helpen Aub, graag uw tips, adviezen alvast hartelijk dank.

Darsan

Geplaatst door Darsan (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Pallab (0) PRO, 17 jaar geleden

heb je al een retouropbrengst gedaan van de verstuivers???

kawaZ750 (0) PRO, 17 jaar geleden

ik denk ook aan (een) de verstuiver(s). als het lampje gaat branden, moet er een storing inzitten, die uit te lezen is.

Pallab (0) PRO, 17 jaar geleden

retouropbrengst meten kunnen ze bij de dealer dmv maatbekertjes en diagnoseapp , een bepaalde cyclus volgen is daarvoor nodig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.