Renault Grand Espace: Aansluiting 7-polige stekker werkt niet.....

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 DCI

Vandaag naar de plaats gereden waar mijn caravan staat gestald, aanhangwagen aangekoppeld, stekker (van 13 naar 7 polig) erin gestopt en.... niks !
Totaal niks werkt, zowel de knipperlichten, normale verlichting, remlicht, niks! We hebben zelfs nog een paardentrailer aangekoppeld (van 7-polig naar 7-polig) echter dit gaf ook geen resultaat.
Is er iemand die een idee heeft of er mogelijk een zekering ergens kan zitten (originele Renault-trekhaak met 7-polige stekker) ?
Toen ik de auto namelijk 3 wkn geleden kocht zat de 7-polige stekker los en heeft het bedrijf waar ik hem heb gekocht aangegeven dat ze er een nieuwe op zouden monteren. Ik ben er dan ook vanuit gegaan dat ze daarna nog even gecontroleerd hebben of alles werkt, maar nu begin ik daar zeer aan te twijfelen...... en het rotte van alles is dat ik a.s. vrijdag met de caravan voor een weekendje weg wil.

Chicco_Himself

Geplaatst door Chicco_Himself (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 14 jaar geleden

Waarschijnlijk een massa probleem.(draad los of slecht contact)
Als je geen massa hebt in de stekker werkt er niets.

mvg,
Hans.

Chicco_Himself (0), 14 jaar geleden

Super, bedankt voor je snelle reactie! Ik heb voor morgen nog een afspraak gemaakt met een bedrijf die e.e.a. voor me na zal kijken. Zal ze in ieder geval op de massa wijzen.

Chicco_Himself (0), 14 jaar geleden

Vandaag bij een bedrijf geweest en bleek dat nagenoeg de gehele 7-polige stekker geoxideerd was en dat (jawel) de massa-kabel los zat. Zelfs na het monteren van de massa-kabel functioneerde het niet. Derhalve een nieuwe 7-polige stekker laten monteren en de kabels ontdaan van oxidatie waarna e.e.a. gelukkig weer functioneerde.
Nogmaals bedankt voor de snelle reactie !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.