Renault Laguna: Aansluitschema stekkerdoos Jaeger

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 DCI

Ik wil een trekhaak monteren met een 13 polige Jaeger stekkerdoos echter van deze stekkerdoos heb ik geen aansluitschema. Dus mijn vraag is heeft iemand zo'n aansluitschema voor een 13 polige Jaeger op een Laguna Grandtour 2004. Het mag ook verwijzing naar een site zijn

denboet

Geplaatst door denboet (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

gtootje (0), 16 jaar geleden

hallo kijk eens op www.brinkweb.com ga daar naar produkten in dat rijtje staat " kabelsets" waar je aansluitschema's vind. hier vind je ook montage schema's van trekhaken succes

denboet (0), 16 jaar geleden

Ik ben eigenlijk op zoek naar een aansluitschema voor in de auto zelf. Ik heb nl al een gehele kabelboom maar weet niet precies waar elk stekkertje voor is.

gtootje (0), 16 jaar geleden

vind je ook op die site. op auto merk en type zoeken daarna trekhaak en kabelset selecteren dan krijg je aansluitschema's voor dat type auto succes

denboet (0), 16 jaar geleden

Oké bedankt ik heb het gevonden. Inmiddels de boel aangesloten echter het licht blijft nu continu branden als de auto op contact staat en het ledje van de achtermistlamp gaat licht branden. Het licht reageert ook niet op de schakelaar. Herkend iemand dit probleem en weet hiervoor een oplossing?

denboet (0), 16 jaar geleden

Probleem is opgelost, de stekkertjes bleken verkeerd om te zitten.

denboet (0), 16 jaar geleden

Het probleem met het licht is weer teruggekomen. De lichten gaan dus branden zodra de auto gestart wordt zonder dat de lichtschakelaar in staat. De stekkers van de trekhaak eraf gehaald dan gaan de achterlichten uit maar de voorlichten blijven branden. Zet je de motor uit dan gaan de voorlichten ook uit. Kent iemand dit probleem en wat is de oplossing hiervoor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.