Renault Laguna: kaartje afstandsbediening rammelt

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900dci

vandaag net een tweedehandse laguna gekocht in de garage,en merkte toen ik thuiskwam dat mn 2de kaartje een beetje rammelde :-s!?? Dan maar vlug ff het kaartje gaan testen,en idd hij deed het niet!!Met name het sluiten van de auto werkte niet!!Openen gaat nog wel!Vlug ff dealer opgebeld,en ging kijken wat ie kon doen?!Ev. kaartje es proberen te openen?Of is dit geen oplossing???Kan deze kaart eigenlijk open?Komt dit probleem veel voor dat er problemen zijn???

Tnxxx

pedro8647

Geplaatst door pedro8647 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

sjaak r (0) PRO, 16 jaar geleden

Kaartjes kunnen eigenlijk niet open,
komt wel vaker voor, moet een nieuwe sleutelkaart komen.

pedro8647 (0), 16 jaar geleden

oke!is gelukkig nog op kosten van dealer!;-)

ejnn (0), 16 jaar geleden

der zit een knopje, heel klein knopje die los is van de printplaat (waarschijnlijk). Dit is bijna niet te repaeren. Misschien een tip, vraag aan de dealer( (als een nieuwe kaart besteld moet worden) wat het kost om een extra kaart bij in te laten lezen. Kaart zelf is niet zo duur, maar het inlezen is meestal prijzig. Voor de dealer maakt het niet uit, of hij nou 1 kaart in moet lezen of 4, kost hem 1 minuut totaal meer.

Abba (0), 16 jaar geleden

Een kaartje is best wel prijzig hoor, ik denk dat je een kleine 200 euro voor kwijt bent. Als de garage hem wilt vergoeden dan moet je niet zelf gaan repaereren, zo niet kun je het zelf doen, tenminste als je een beetje handig bent. Heb zelf ook gedan, is inderdaad een knopje op printplaat met vier voetjes die je moet soldieren.

ejnn (0), 16 jaar geleden

maar als er nog garantie is op de auto, dan krijg je waarschijnlijk een nieuwe kaart. Neem in ieder geval een extra kaart, het inlezen wordt toch al betaald.

pedro8647 (0), 16 jaar geleden

moet mn kaartje binnenbrengen bij de dealer en volgens hem kan het nog te repareren zijn?;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.