Renault Laguna: abs/esp storing

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

deze auto heeft als storing DF017 en DF122. Rekeneenheid geeft ie dan aan. nu heb ik zelf alle voedingen en massa's gecontroleerd en die zijn goed. iemand enig idee of deze units weleens stuk gaan of wat dit probleem kan veroorzaken?
storing is merkbaar, tijdens rijden krijg je de waarschuwing "remsysteem defect"en ESP defect. lampje abs brand en stop brand op display + waarschuwing ESP.

timhoeks2

Geplaatst door timhoeks2 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Dennis2092 (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat is je druk van het syteem? Als deze constant 653 bar aangeeft met uitlezen en stilstaande motor is je pomp defect, komt wel meer voor, ook bij Espace. Haal de RE maar eens los en je ziet meestal wel wat corrosie aan de binnenzijde.

timhoeks2 (0) PRO, 16 jaar geleden

binnenzijde vd stekker? die is kraak helder. vandaag ook zelfde verhaal van oud collega te horen gekregen van die interne druk. ik kan helaas zelf niet uitlezen dus moet het hebben van wat de dealer nu tegen me zegt. maar bedankt voor de tip!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.