Renault Laguna: Radio/navigatie display

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Mijn display van de radio en Carminatnavigatie bovenin het dashbord geeft niet meer goed aan.
Geregeld vallen delen weg van de tekst. Vooral onderkant (tijd en temp) valt weg. Soms is het ook opeens weer goed.
Stekkers opnieuw aansluiten geeft geen resultaat. Wie weet raad?

jeroen.vierkant

Geplaatst door jeroen.vierkant (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan1958 (0), 16 jaar geleden

dat display zit gelijmd op een soort aansluit kaart. waarschijnlijk is er een deel van los gekomen. de enige optie is een andere display monteren. repareren is heel erg moeilijk, eigenlijk onmogenlijk (hij zal het waarschijnlijk weer doen als je voorzichtig op je display drukt)

jeroen.vierkant (0), 16 jaar geleden

Ik heb hem er al uit gehad, maar kon niet echt duidelijk zien dat het los zat. Misschien nog eens beter kijken. Een ander display is moeilijk aan te komen (gebruikt). Nieuw kost dat gewoon 415,00 euro!!!!!

jan1958 (0), 16 jaar geleden

''t is ook bijna niet te zien.het is nl. de display zelf die gelijmd zit, en op die glasplaat van de display zitten de metalen contactjes opgedampt .
je ziet ze bijna niet maar als daar ook maar iets ruimte in komt dan ben je zo een deel van je display uitlezing kwijt.
heb je al geprobeerd via www.onderdelenzoeker.nl

jeroen.vierkant (0), 16 jaar geleden

Een nieuw onderdeel is al gevraagd via de onderdelenzoeker, maar nog geen succes gehad.
Vannavond deed het display het weer goed. Raar maar waar. Goed, ga hem toch maar weer uitbouwen en goed nakijken op de aansluitingen van het LCD scherm. Wordt vervolgt.

jeroen.vierkant (0), 16 jaar geleden

Ga toch wel twijfelen aan de radio zelf. Deze stuurt dat display aan. Vanmorgen kreeg ik opeens slecht ontvangst op de radio, en tegelijk viel een deel van het display ook uit. Even later zag het ernaar uit dat het zichzelf weer herstelde. Dat moment kreeg ik niet meer mee, omdat ik mijn bestemming had bereikt.
Blijft toch vreemd. Wordt vervolgt.

jan1958 (0), 16 jaar geleden

[quote=jeroen.vierkant]Ga toch wel twijfelen aan de radio zelf. Deze stuurt dat display aan. Vanmorgen kreeg ik opeens slecht ontvangst op de radio, en tegelijk viel een deel van het display ook uit. Even later zag het ernaar uit dat het zichzelf weer herstelde. Dat moment kreeg ik niet meer mee, omdat ik mijn bestemming had bereikt.
Blijft toch vreemd. Wordt vervolgt.[/quote]
is ten dele waar een deel wordt ook aangestuurd door de boordcomputer. je zou eventueel alle stekkerverbindingen kunnen controleren, maar ik heb zo mijn twijfels.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.