Renault Scenic: Accu leeg

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

....voor de 3e keer, kom ik bij ( de vorige dag geparkeerde) auto ; dood. Accu weer helemaal leeg, zelf de deur wil niet meer open en alarm tikt.
Uiteraard staat er niets aan qua licht etc. want in deze -tot de nok toe met electronica gevulde - auto gaat alles uit als ie op slot gaat.

Grote vraag in blijft dus: Hoe kan dit ? Garage biedt geen uitkomst, laadt op, meet door maar geeft aan dat er niets aan de hand is met de accu of electronica.

zo doet ie het 4 toe 5 maanden goed en zo is het om de 6 weken raak. na enig speurwerk op deze site lijkt het mij dat ik moet vragen of de spanningsregelaar wel goed werkt of wellicht de dynamo niet meer goed werkt.
Heb ik het bij het juiste eind ?

K-Scenic

Geplaatst door K-Scenic (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

zitten de luiken voor in de vloer goed dicht?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.