Renault Laguna: Accu losmaken

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 DcI 120 Pk

Ik wil de accu losmaken om een lamp te kunnen vervangen (Xenon).
Als ik deze losmaak en later weer aansluit moet de auto dan eerst weer aan de computer om bijv. de sensoren weer in te leren?

hgrooten

Geplaatst door hgrooten (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

garageburgwal (0) PRO, 15 jaar geleden

Nee hoeft niet aan de computer.. wel moet de radiocode(bij een originele radio) opnieuw worden ingevoerd en de elektrische ramen(soms alleen LV, deze heeft dan alleen de comfortsluiting) moeten worden "ingeleerd" DWZ als je hem open doet en dit gaat steeds per 3 centimeter dan moet je hem helemaal omlaag doen en de knop dan ong. 3 seconden vasthouden.. ook zo weer dicht doen en weer vasthouden.
Nu moet het raam weer goed te bedienen zijn..

Succes

hgrooten (0), 15 jaar geleden

[quote=garageburgwal]Nee hoeft niet aan de computer.. wel moet de radiocode(bij een originele radio) opnieuw worden ingevoerd en de elektrische ramen(soms alleen LV, deze heeft dan alleen de comfortsluiting) moeten worden "ingeleerd" DWZ als je hem open doet en dit gaat steeds per 3 centimeter dan moet je hem helemaal omlaag doen en de knop dan ong. 3 seconden vasthouden.. ook zo weer dicht doen en weer vasthouden.
Nu moet het raam weer goed te bedienen zijn..

Succes[/quote]
Super bedankt voor de snelle reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.