Renault Laguna: Accuprobleem

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci 101 pk

Hallo,

Afgelopen week mijn lampen aan laten staan. Savonds auto van collega met accukabels aan elkaar verbonden en opgeladen. Tijdens het opladen al een paar keer proberen te starten(misschien te vaak?) echter zaten de kabels toen nog niet goed op de accu bleek achteraf. Daarna de kabels gecontroleerd en toen kon de auto meteen wel gestart worden. Ik heb de auto niet lang aan de hulpaccu laten staan omdat ik eigenlijk meteen naar huis toe moest.

Sindsdien wil de auto niet direct starten. Bij warme motor gaat het beter maar nog niet van harte. Dit terwijl voor ik de lampen aan liet staan de auto altijd perfect meteen start(hoe koud het ook is).

Weet iemand waar het aan zou kunnen liggen?

Alvast bedankt!

rolfeurope

Geplaatst door rolfeurope (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hennep (0), 14 jaar geleden

heb je je accu nu wel vol dan . en laat je altijd je lampen aan of doe je eerst lampen aan dan starten.

rolfeurope (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor je bericht. ZOu het kunnen zijn dat ik dan te kort heb opgeladen destijds. Lijkt mij raar want een accu wordt toch ook opgeladen tijdens het rijden of zie ik dat verkeerd?

Qua lampen doe ik niets anders als voordat ik mijn lampen per ongeluk aan had staan.

hennep (0), 14 jaar geleden

hij laad wel onder het rijden maar met de kou is ie ook sneller leeg en als je em op die accu van je collega zet dan laad ie niet . je trekt dan stroom van zijn accu voor het starten . anders even meten . ook zorgen dat accuklemmen schoon zijn

teunissen (0), 14 jaar geleden

hoe oud is de accu?, 4 -5 jaar dan is aan vervanging toe in de winter.
of de accu laten meten.

rolfeurope (0), 14 jaar geleden

Bedankt. Ik laat hem even meten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.