Renault Scenic: achteras

Bouwjaar: 2004

even een vraagje over de achteras van een scenic van 2004 bij de dealer wordt vertelt dat de achteras kunt verstellen is dit zo?

richardkrekels

Geplaatst door richardkrekels (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Nee, niet verstelbaar.

sjaak r (0) PRO, 18 jaar geleden

Er wordt door de technische dienst van Renault wel eens geadviseerd om de bouten iets los te draaien en dan op de boutgaten de as iets te verdraaien om hem er zo net iets rechter er onder te zetten.

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

De info van sjaak is onjuist.

the4men (0) PRO, 18 jaar geleden

hoi nee kan je niets aan doen ja as vervangen

sjaak r (0) PRO, 18 jaar geleden

Henkie dacht het niet hoor. Is me zelf verteld en ook al eens uitgevoerd met succes.

dupl-u-18904-5dd148bf51d06+R.Kirpenstein (0), 18 jaar geleden

De sporing van Uw scenic is op de fabriek dusdanig afgesteld dat men als eerste de stand van de achteras meet waarna eventuele scheefstand hiervan meegenomen wordt naar het uitsporen van de voorwielen. Overdreven kan het er dan op neerkomen dat de carrosserie scheef staat ten opzichte van alle 4 de wielen, dit merkt U echer niet. Ga niets verstellen aan Uw achteras!. Vraag dit maar eerst goed na bij bedrijven die auto s uitsporen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.