Renault Twingo: achteruit rijverlichting doet het niet .

Bouwjaar: 1995

Twingo uit 95, onlangs zijn er nwe koppelings platen en drukgroep etc ingezet bij een particulier garage bedrijf waar ik de auto des tijds hebt gekocht.
het is ons een week later opgevallen dat de achteruit rijlamp het niet meer doet.Dus lamp vervangen, maar hij doet het nog steeds niet, wat kan het euvel eventueel zijn? Stekkers op de versnellingsbak zitten vast, of kijk ik ergens overheen misschien.
wie weet raad?

ruudjuh

Geplaatst door ruudjuh (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Peter Schouten (0), 19 jaar geleden

Al gekeken of de zekering waar de achteruitrijlamp op zit misschien kaduuk is? Je zou ook kunnen kijken of de draden nog goed vastzitten aan de stekker die op de bak zit. Probeer ook eens die draden door te verbinden om te zien of hij het dan wel doet, in dat geval is de schakelaar in de bak defect - of hij wordt niet bediend.

ruudjuh (0), 19 jaar geleden

de zekeringen zijn allemaal goed, dat heb ik reeds gecheckt.
de stekker op de bak zitten voor het oog allemaal goed.
kun je iets zeggen over welke stekker ik moet hebben op de bak zelf?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.