Renault Espace: Afslaan

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4 cil.

Auto slaat regelmatig af, en omdat het een automaat is, is het zeer irritant.
Bij starten moet je iets gas geven, anders slaat hij slecht aan.
bij controle aansluitingen computer bleek pootje 12 van motorcomp. plat te liggen, deze
heeft verbinding met stationairregelklep.
Teruggebogen maar zonder resultaat.
ga nu computer openmaken en kijken of print een losse verbinding heeft.
Ik ga ook gasklephuis reinigen.
Of is er een andere mogelijkheid?

WOOLDRIKVANMILTENBURG

Geplaatst door WOOLDRIKVANMILTENBURG (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Siem Bijman (165) PRO, 17 jaar geleden

Begin eerst eens met uitlezen, Dan ben je tenminste niet lukrak aan het storing zoeken bezig. Komt daar niets uit, moet je inderdaad eens naar het gasklephuis ed gaan kijken.

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Uitlezen is voor dit moment de beste start, alhoewel ik de diagnose nu al bijna durf te stellen: Bobines! Demonteer ze alle 4 en meet de weerstand maar es op. Gaan ineens stuk omdat er vocht boven inloopt. Kijk maar es goed dan zie je wat ik bedoel. Kan je op een briefje geven dat daar het euvel ligt. Eerst gaat ie spontaan afslaan en even later doet ie het weer, maar na een poos doet ie niks meer. Weet niet of je al op het idee bent gekomen om je bdp sensor te vernieuwen, maar laat die eerst nog even zitten! Ten eerste is het een drama om er bij een automaat bij te komen, en ten tweede is ie nergens op voorraad. Als je hem krijgt zal ie van een schakel zijn en daar zit gelijk het probleem, die is nl anders en past niet, vermaken is een optie maar dat is een bult werk. Ik ga voor de bobines omdat ie het na uitval weer doet. Maar de bobines liggen er in 4 minuten naast dus zou dat eerst maar doen. Doe ze wel allemaal want ze staan in serie. Vervangen gaat dan ook per 2 stuks. Hoor het wel......

Sytze

timhoeks (0) PRO, 17 jaar geleden

sytze, kun je me uitleggen waarom per twee stuks vervangen? ik kom zelf van renault vandaan maar daar deden we dat nooit om eerlijk te zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.