Renault Megane: air co werkt som wel soms niet

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 15dci

dag iedereen.
Ik hebt hier een Megan met air- co probleem ;Gas is gevuld .Maar systeem werkt niet altijd.als het werkt dan werkt ie perfect. Maar als het niet werkt dan de motor toerental wordt niet verhoogt. Persoonlijk denk ik dat de relais van de sturing van de a/c stuk is . maar ik hebt geen werkplaatshandboek . Kent iemand dit probleem ? of weet iemand waar de relais van de a/c zit ?

ps: het gaat over een manuele air-co

thienan

Geplaatst door thienan (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Pascal Limpens (0) PRO, 13 jaar geleden

kijk eens of de pomp constant aangestuurd word.
Kabelbreuk bij de pomp komt vaak voor bij dit type.
Soms maakt hij contact, soms niet.

Grtz, Pascal

thienan (0), 13 jaar geleden

bedankt voor de reactie. Maar aan de stekker van de compressor komt geen spanning .denk dat ie niet gestuurd wordt .Fan ventilator draait ook niet mee .Ik hebt rond gekeken op deze site en vermoed dat de druk contacten zijn ,maar ik weet niet welke draden moet ik overbruggen om te testen .Ik ga eens proberen met een andere druk contacten.

thienan (0), 13 jaar geleden

druksensor vervangen en probleem opgelost .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.