Renault Twingo: airbag storing

Bouwjaar: 1997

De volgende storing was aanwezig. Een defecte airbagring.
De ring is vervangen. Het opnieuw uitlezen van het airbagsysteem gaf het volgende resultaat. Geen foutcodes. De computer herkende ook alle airbags en gordelspanners. De vergrendelde airbagcomputer werd ontgrendeld, zoals het hoort, en het controle lampje ging gewoon uit. Zolang de auto op contact blijft of dat je er mee rijdt blijft het lampje uit en is het systeem actief. Als de auto uitgezet is en later opnieuw gestart wordt blijft het lampje weer branden. Als het systeem opnieuw uitgelezen wordt blijkt dat de airbagmodule opnieuw vergrendeld is. Wie heeft daar een passend antwoord op?

htrautos

Geplaatst door htrautos (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

lijkt mij in de airbag comp te zitten want die kan inprincipe zichzelf niet vergrendelen.maar het blijft elektronica

Henri4478 (0) PRO, 19 jaar geleden

Is er een schokdetectie geweest? En anders inderdaad de airbag computer

htrautos (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik weet niet of er een schokdetectie is geweest. De auto is zo gekocht. Vreemd vind ik dat de computer op vergrendelen springt als het contact verbroken wordt. Het lijkt wel of er een constante voeding mist op de airbagmodule

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.