Renault Laguna: airco

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

het probleem is dat bij de airco(climate control) maar een kant (de bijrijders kant)werkt dus mijn kant bestuurderskant daar doet de airco het niet maar blaast wel lucht.de verwarming doet het wel door alle roosters,alleen de airco niet misschien filter??????wie heeft er ervaring mee???

peter8735

Geplaatst door peter8735 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

laat het systeem eens uitlezen er is waarschijnlijk een stelmotor stuk

gr.marco

peter8735 (0), 15 jaar geleden

waar zit de stelmotor???gr p

Safrane10698 (0), 15 jaar geleden

Ik heb ergens op dit forum al foto's gezet waar de stelmotoren zitten. Betreft ook een laguna. Even zoeken met de zoekfunctie

robert-1971 (0), 15 jaar geleden

Ik heb wel wel pdf-je met de beschijving en tekening als je wilt kan ik je die wel mailen, heb het zelf ook al een keer gehad stelt niet zoveel voor.

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Safrane10698]Ik heb ergens op dit forum al foto's gezet waar de stelmotoren zitten. Betreft ook een laguna. Even zoeken met de zoekfunctie[/quote]
heb ik een vraag hoef je zo n clima dan niet meer in basisafstelling te zetten natijd? of regelt die automatisch weer bij als de stelmotor vervangen is ?

en kun je niet beter eerst uitlezen welke defect is voordat je het halve dashboard uit elkaar licht en blijkt het later niet in de stelmotor te zitten maar in de aansturing ??

Safrane10698 (0), 15 jaar geleden

Jawel volgens mij kan je via de clip een opdracht geven om zich te stellen.

peter8735 (0), 15 jaar geleden

hallo hij doet het weer,het was inderdaad het motortje,maar nu doet mijn radio het niet ik heb de + eraf gehad nu vraagt de radio een code van 4 cijfers en de ramen gaan niet meer in een keer omlaag maar ik moet iedere keer het knopje bedienen om hem verder open te krijgen heeft iemand hier ervaring mee?

Heino4267 (225), 15 jaar geleden

De code van de radio staat (indien bij een renaultdealer gekocht) op je aankoopbon. Je kan hem bij je dealer opvragen, maar dan moet je wel je auto(papieren) meenemen voro de autogegevens.
Raam: Helemaal omlaag en dan omhoog, dan in de omhoogstand een aantal seconden vasthouden, klaar.

peter8735 (0), 15 jaar geleden

ok dank je,moet je daarvoor naar de dealer waar die gekocht is??of gaat dat ook bij de plaatselijke dealer??ps raam doet het weer.gr

Safrane10698 (0), 15 jaar geleden

Als je de orginele radio hebt kan iedere dealer de code opvragen. sommige geven het zelf over de telefoon. (niet allemaal)

peter8735 (0), 15 jaar geleden

ik ben inderdaad naar de dealer geweest en jawel hij doet het weer jongens allemaal bedankt voor jullie hulp gr p

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.