Renault Laguna: airco

Bouwjaar: 1995

Hallo allemaal
Ik heb een renault laguna met een climaat-control. bij het starten van de aanjager viel deze in storing (service). Ik heb hier over eerder ingelicht en ben achter gekomen dat mijn aanjager defect was. Hiervoor heb ik een nieuwe geplaatst. Maar de regelaar valt nog steeds in storing het gebeurt nu alleen bij het aan schakelen van de airco. Wie kan mij hier over helpen A.U.B. wat er nog aan de hand kan zijn. Alvast bedankt.

elouahid

Geplaatst door elouahid (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Inbouwmonteur Bas (0), 19 jaar geleden

Werkt je ventilatie wel gewoon?
Of gaat je climate altijd na ongeveer 10 seconden op service?
gaat hij altijd op storing dan moet je onderaan de ventilator even de stekker losmaken en kijken naar de massacontacten.
Waarschijnlijk zijn 2 contacten een beetje uitgefikt!
werkt het systeem wel gewoon maar gaat hij op service nadat je de airco inschakeld. dan moet je het aircosysteem laten afvullen...
blijft er niet te lang mee doorrijden dit is niet goed voor het aircosysteem!

elouahid (0), 19 jaar geleden

Beste bas.
aller eerste hartelijk bedankt voor uw tips. wat de ventilatie betrefd bedoel je de (aanjager) want als je deze bedoeld die doet het gewoon, heb hem zelf zien draaien voor ik hem ingebouwd heb, want het is een nieuwe aanjager de oude aanjager waren de spoellen van de elektromotor geheel uitgebrand. , ik vermoed ook dat airco systeem afgevuld moet worden. ik heb alleen geen idee waar maar daar kom ik wel uit. in de geval bedankt en ik laat me nog horen.groetjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.