Renault 1.9 dci: airco,

Bouwjaar: 2001

Weet iemand waarom het kan zijn dat mijn airco niet meer werkt. Als ik de airco op zet brand de controle lamp en gaat de ventilator, maar de themperatuur koelt niet af. Het is geen automatische regeling.

deerbay

Geplaatst door deerbay (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

rob9958 (0), 19 jaar geleden

Pomp kapot, druk van het koelmiddel te laag, aandrijfriem slipt, sensor kapot.....
Hier moet je toch mee naar de dealer.

Rob.

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik denk dat je je teweinig koudemiddel hebt ik heb het al vaker meegemaakt bij die typens volgens mij is dat een fout uit de fabriek lijkt het wel Maar ik zou ook even naar de dealer gaan zit toch nog garantie op.

deerbay (0), 19 jaar geleden

Ik heb juist over een maand geleden en onderhoud laten uitvoeren voor de airco met o.a. vulling en nazigt op lekkages. De ventilator werkt goed, de riem slipt niet de batt. lamp brand niet michien de sensor maar ik zal hem binnen brengen. Een nadeel, de garages van mijn buurt in antwerpen staan mij toe enkel een afspraak te maken tegen eind dit maand. Spijtig.

Dank toch voor jullie ondersteuning....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.