Renault Laguna: Airco Laguna 2005

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 v6 24

Airco schakelt tijdens rijden diverse malen kort na elkaar in en uit (voelbaar en hoorbaar), ook stationair kort na elkaar in en uitschakelen. Boven de 100 km/h werkt airco niet meer, koude lucht wordt warme lucht (buitentemp), in geval snelheid zakt onder 100 km/h dan wordt lucht weer gekoeld. Pomp reeds vervangen, opnieuw gevuld en druk gemeten. Wie het weet mag het zeggen.....

RS

Geplaatst door RS (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kriegenbergh (0) PRO, 17 jaar geleden

is het druk contact wel goed?

Megane20 (0), 17 jaar geleden

Zit je airco-radiator vol vliegen en vuil? Als hij zijn warmte niet kwijt kan gaat hij ook in overdruk.

Pallab (0) PRO, 17 jaar geleden

verkeerde instelling misschien in de rekeneenheid of injectie of airco dit ivm 1jaar oude auto en v6 heeft een andere type pomp die je in je airco moet configureren is bekend dat deze fout staan of gewisseld zijn met een andere auto.

FredK (0), 17 jaar geleden

Ik heb een soortgelijk probleem met een 2.0 iDE van 2005. Bij deze auto treedt het op bij de hoge temperaturen van deze week.
Kan dit een soortgelijke oorzaak hebben?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.