Renault Clio: Airco reinigen van een 1.2 16v

Bouwjaar: 2003

Ik wil mijn airco reiningen maar kan de verdamper niet vinden. Wie weet waar die zit? Binnen of buiten de auto en waar in het dashboard.

Ik heb een spuitbus met slangetje dus ben hem wel nodig om te reinigen. Of kan ik ook gewoon in alle kanalen spuiten en dan in de resurcilatie stand zetten met de airco 15 minuten aan.

Wie heeft de oplossing?


Gr. Anton

Anton468

Geplaatst door Anton468 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

safrane10695 (0), 18 jaar geleden

ge moet eerst de pollenfilter als die er is eruit halen dan langs het afwateringskanaal van de airco (waar het water op de grond drup ) insteken en de bus leegspuiten dan 10min wachten en dan de blazer op de laagste staat ongeveer 15min laten draaien en uw probleem zou opgelost moeten zijn.
pascal chefmonteur renault

Anton468 (0), 18 jaar geleden

Pascal, waar zit de pollenfilter ik kan hem namelijk niet in de cabine vinden, zit hij misschien in de motorruimte?

Anton

safrane10695 (0), 18 jaar geleden

onder de zwarte plaat waar de ruitenwissers zitten maar dan aan de rechtse kant een rechthoekig dekseltje dat met schroefjes vastzit

Anton468 (0), 18 jaar geleden

Pascal bedankt, ik ga het opzoeken en reiningen.

Anton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.