Renault Laguna: airco werkt niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 DCI Expression

Ik heb de auto een paar weken geleden gekocht en merkte dat de airco niet koud wordt. Sterker nog; als ik alleen de ventilator laat draaien en vervolgende de airco-knop indruk (één of twee sterretjes) merk ik geen enkel verschil, ondanks dat de temperatuurregelaar op z'n koudst staat. het controlelampje van de airco gaat wel branden, maar het lijkt dus of er niets gebeurt. Iemand enig idee waar dit aan zou kunnen liggen...?

Mark7273

Geplaatst door Mark7273 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

peter615 (0), 15 jaar geleden

Geen gas genoeg of pomp werkt niet?

Mark7273 (0), 15 jaar geleden

Waar zit de pomp en hoe controleer ik of -ie werkt..?

Arjan2 (0), 15 jaar geleden

Ga even bij een airco specialist langs, deze kan je dat vertellen.
Inmiddels geen Laguna meer, maar mijn Primera ( climate ) kreeg het niet koel binnen.... bleek ook dat het systeem nagenoeg leeg was, gelukkig geen defect ergens en zelfs met 30 graden buiten moet ik nu de temperatuur 5 graden hoger zetten ( 23 graden ) anders krijg ik het te koud.

Zeker de moeite waard, zit er nog garantie op de auto?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.