Renault Laguna: verlichting climate control Laguna I

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9Dti

Zeer recent heeft de verlichting van m ijn climate control het begeven, is deze makkelijk te vervangen. Bij alle andere instrumenten is dit simpel echter hoe kan ik bij dit lampje komen. Iemand enig idee??
Indien mogelijk graag aangeven waar, wat los te halen.......

Thanx.

Yoshianne

Geplaatst door Yoshianne (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

horlepiep (0) PRO, 15 jaar geleden

Asbak eruit halen dan zie je 2 schroeven of vier die eruit halen. radio eruit en binnenwerk. 2schroeven helemaal achterdoor in het klap vakje. klep en binnenwerk eruit halen is een geheel. dan 2 schroeven naar boven gericht 2 zeskant schroeven goudkleurig. dan paneel eruit. bovenop het paneel zit een lampje. succes

M.Frackers (0), 15 jaar geleden

Er moet ergens een topic zijn hoe je dit kan verhelpen. Ik heb ooit eens een puntje lood met een soldeerbout aangebracht en alles deed het weer. Kosten een 30minuten van mijn eigen tijd.

sjaak10918 (0) PRO, 15 jaar geleden

Idd zoals horlepiep zegt; maar de 2 schroefjes waarmee de climat control omhoog zit geschroefd kun je niet rechtstreeks zien, alleen met een spiegeltje. Alleen dan lijken ze rond, alsof het klinknagels zijn. toch geprobeerd met dopje 8 en toen met 7, en idd, je kunt ze losdraaien en zo komt de climat control los en kun je het lampje, dat bovenop de climat control is gemonteerd, vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.