Renault laguna 1.8 RT: airco werkt niet goed

Bouwjaar: 1995

een laguna 1.8rt met ecc werkt niet naar behoren. als het bv buiten en in de auto ook 26 graden is en ik zet hem op automatisch 20 graden zou hij toch in het begin flink moeten gaan blazen totdat de 20 bereikt is. nu gaat ie gelijk op 1/3 kracht blazen en zo wordt de auto dus niet koud. ik heb hem al eens laten uitlezen maar gaf geen foutcodes aan .als ik hem handmatig op koud en ventilator voluit zet heb ik hem zo koud . wie weet meer

petertje8912

Geplaatst door petertje8912 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Fonszarelli (0) PRO, 19 jaar geleden

Is de temperatuurvoeler in het dashboard (front) goed schoon??

petertje8912 (0) PRO, 19 jaar geleden

heb vandaag paneel los gehad en er zitten 2 temp voelers die schoon zijn en allebei dezelfde ohmse waarde hebben dus denk ik dat ze niet stuk zijn.ook bij temp verandering wijzigt de waarde dus dit is ok.ik heb het idee dat het regelpaneel rip is komt dit vaker voor??kan ik dit zo uitwisselen zonder computers en/of uitlezen/instellen dealer?? wie kan mij nog helpen

MHB (0), 19 jaar geleden

Beste Peter: hoe is dit nu afgelopen? was het regelpaneel defect? Heb nl. soortgelijk probleem, alleen dan andersom, dus wel airco maar geen verwarming. Verdenk zelf paneel, m.n. temp.voelers. Kan dat?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.