Renault Laguna: aircopaneel

Bouwjaar: 1999

Hallo,
Ik wil het aircopaneel uitbouwen maar ik weet niet hoe het vast zit, ik heb het gedeelte waar de radio in gemonteerd zit wel uitkunnen bouwen en kijk nu aan de onderkant van het aircopaneel aan maar zie geen schroeven en klemmetjes en toch zit het nog vast wie kan mij helpen?
mvg Frank.

Frank3186

Geplaatst door Frank3186 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

MHB (0), 19 jaar geleden

Aan de onderkant zitten 2 m4 boutjes. Losdraaien en gehele paneel valt naar beneden.

Frank3186 (0), 19 jaar geleden

Bedankt het is gelukt.
gr. Frank

Gerbert (0), 19 jaar geleden

IK heb de radio eruit gehaald en de console maar ik kan de m4 boutje niet zien zitten. Kan iemand mij vertellen waar deze precies zitten. Heb ik een goede lamp hiervoor nodig of zitten de boutje ergens vooraan of links of rechts?

Frank3186 (0), 19 jaar geleden

Je kan de boutjes niet zien maar wel voelen ze zitten aan de onderkant +/- 1cm van de zijkant en +/- 2cm van de voorkant van het paneel. Je moet ze losdraaien met een dop 6 of 7 geloof ik.
succes gr. Frank

Gerbert (0), 19 jaar geleden

Frank,

Bedankt voor je tip, het is me gelukt.
Achteraf valt het mee maar dat is met bijna alles.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.